کنسانتره آجیلی گوساله
تغذیه گوساله با آغوز و شیر تنها به مدت اندکی محدود میشود و پس از آن باید گوساله شروع به مصرف خوراک جامد کند تا شکمبه آن از لحاظ حجم و پرز ها توسعه پیدا کند در غیر این صورت در آینده با مشکلات هضم و جذب و در نهایت کاهش رشد مواجه میگردد .
استفاده از مواد اولیه سالم و بهداشتی،داشتن جیره ای متعادل و اصولی و استفاده از افزودنی های مناسب و ضروری،خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش داده و در نتیجه هزینه دامپزشک و دارو و درمان با کاهش زیادی مواجه خواهد شد . در واقع پرورش اصولی با جیره اصولی حاصل شده و آینده واحد ها را تعیین میکند چون که در واقع گوساله سالم تلیسه و در نهایت گله سالم و سود آور را در پی می آورد .
خصوصیات و ویژگی های خوراک :
باعث کوتاه شدن دوره شیرخوارگی میشود.
عملکرد سیستم ایمنی گوساله را بالا برده و سلامت تامین میکند
کاهش بروز بیماری های گوارشی و تنفسی و در نهایت کاهش تلفات را در پی دارد.
توسعه سریع پرز های شکمبه و افزایش مصرف خوراک
بدلیل فراوری و فلیک شدن امکان مصرف انتخابی را از گاو میگیرد.
جایگزینی و تکثیر باکتری های مفید در شکمبه
و...