کنسانتره آجیلی گاو شیری
شرط اساسی برای موفقیت در زمینه دامپروری برای تولید شیر و گوشت و حتی بره، توجه ویژه داشتن به بحث تغذیه دام ها می باشد .کمبود ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ویتامین E، A ،Dو مواد معدنی نظیر مس ،ید ،سلنیوم و...سبب به وجود آمدن خسارات زیادی و مرگ و میر،بیماری و ضعف جسمانی میشود.
توازن اجزای کنسانتره بر اساس تغذیه گاو شیری علاوه بر حفظ سلامتی و افزایش شیردهی ،باعث فحلی به موقع،افزایش ضریب باروری و بوجود آمدن آمادگی جسمانی لازم برای طی کردن دوره آبستنی میگردد.
کنسانتره گاو سوپر تولید
پروتئین این کنسانتره به نسبت بالا بوده و داری ۲۰ الی ۲۱ درصد پروتئین می باشد و برای گاوهای با تولید حدود ۴۰ کیلو ، مناسب می باشد که بصورت جزئی از خوراک با علوفه شده و به مصرف دام میرسد.
کنسانتره گاو متوسط تولید
پروتئین این کنسانتره به طور معمول ۱۸ الی۱۸.۵ درصد میباشد و برای مصرف گاو های با ۳۰ الی ۳۵ کیلو مناسب می باشدکه به صورتی درصدی همراه علوفه به مصرف دام میرسد.
کنسانتره گاو تولید پایین
دارای پروتئین پایین بوده که در حدود ۱۶الی ۱۷ درصد قرار دارد و برای گاو های تولید پایین با ۲۲ الی ۲۷ کیلو شیر استفاده میشود.
اهمیت مصرف :
در دو ماه آخر آبستنی بدلیل افزایش رشد جنین و همچنین بازسازی کانال های شیری باید میزان مواد مغذی ورودی افزایش یابد که بهمین دلیل نیاز به خوراکی متراکم است که پاسخگوی این نیاز باشد.
از طرفی با افزایش تولید شیر در اوایل دوره شیردهی ،بدلیل افزایش نیاز دام به مواد مغذی ضروری ،نیاز به کنسانتره با کیفیت بالا داریم تا بتوانیم وزن و تولید را بهبود بخشیم و ثبات وضعیت بدنی را حفظ کنیم.
_مزایای استفاده از کنسانتره مناسب شیری
کاهش هزینه های تولید بدلیل کاهش هزینه های حمل و نقل ،انبارداری،کارگری و...
افزایش سرعت خوراک دهی و زمان گذاشتن هنگام تهیه خوراک
حذف خطای کارگری
فرمولاسیون دقیق بر حسب نیاز های دام و کاهش اتلاف خوراک در هنگام میکس
خوش خوراکی و قابلیت هضم بالا
عاری از آلودگی و مواد سمی
و...