کنسانتره آجیلی پرواری دام سنگین
هدف از گاوداری پرواری تولید گوشت قرمز است. با توجه به اینکه میانگین افزایش وزن گوساله پرواری حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ گرم است لذا پرواربندی گوساله اهمیت خاصی در تامین پروتئین مورد نیاز جامعه دارد. غذا و تغذیه مهمترین مسئله در گاوداری پرواری است. زیرا وقتی حیوان حداکثر تولید را خواهد داشت که نیازهایش از لحاظ انرژی، پروتئین و سایر مواد مغذی تأمین شده باشد.
حدود نیمی از گوشت قرمز کشور توسط گاوهای پروار شده تأمین میشود؛ بنابراین این بخش از دامپروری و دامداری دارای ظرفیت زیادی برای توسعه و پیشرفت دارد.برای پرواربندی صحیح باید علاوه بر تولید گوشت، کیفیت محصول نهایی نیز مدنظر قرار بگیرد. در پرواربندی علمی و صنعتی از دامهای نر جوان نژادهای گوشتی استفاده میشود.
مزایای ویژه کنسانتره:
* بهبود ضریب تبدیل و افزایش وزن روزانه
* افزایش رشد و تکامل استخوان ها، ماهیچه ها و مفاصل
*کاهش اثرات استرس های محیطی (تغییرات دمایی و بیماری)
* بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تکامل فلور میکروبی شکمبه
* کاهش شیوع اسهال، اختلالات گوارشی و بیماری های متابولیکی
* افزایش عملکرد سیستم ایمنی
* کاهـــش لنگـــش در گلــــه
* بهداشتی بودن خوراک و عاری بودن از آلودگی های احتمالی بدلیل شرایط خاص فرآوری